Iličević stao u odbranu Emira Spahića

Hvalio štopera naše reprezentacije

Iličević stao u odbranu Emira Spahića

Hrvatski fudbaler i član HSV-a Ivo Iličević stao je u odbranu nekadašnjeg kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića.

Spahić je proteklih sedmica na udaru kritika njemačke javnosti zbog navodno čestih sukoba sa saigračima, ali Iličević je odlučio demantovati navode da je on problematičan fudbaler.

"U svakoj ekipi potrebno je imati nekoga ko će ostale igrače razdrmati. To on radi. Emirovo prisustvo prija ekipi. On zna tačno šta treba raditi i svako od nas zna kako da se s tim nosi", rekao je Iličević i dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Emir je gledajući sportski aspekt, veliki faktor u ekipi i jedan od glavnih razloga zašto smo ove sezone napravili korak naprijed. Prethodne dvije godine upravo nam je nedostajao jedan ovakav tip igrača. Emira ne treba izbjegavati i svako ko ga poznaje zna koliko dobro srce on ima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi