Novi incident: Spahić ošamario i Drmića?

Tvrde njemački mediji

Novi incident: Spahić ošamario i Drmića?

Njemački mediji su danas objavili da je Emir Spahić ponovo napravio incident! 

Iskusni defanzivac bh. reprezentacije je poznat po svojim ispadima, u karijeri je zaradio najmanje 100 kartona, a sada iz Njemačke dolazi nam nova vijest o njegovom nedoličnom ponašanju. 

Prema pisanju Sport Bilda, Spahić je uoči utakmice sa Schalkeom ošamario napadača Josipa Drmića koji mu je navodno nešto dobacio na 'našem' jeziku, a veći obračun spriječen je zahvaljujući brzoj reakciji saigrača.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahiću ovo nije prvi incident u HSV-u. Naš fudbaler je ranije nakon svađe ošamario i Pierre-Michela Lasoggu, a prošle godine je suspendovan i potjeran iz Bayera jer je, zajedno s prijateljima, učestvovao u tuči protiv pripadnika osiguranja na stadionu u Leverkusenu. 

Unatoč svemu u HSV-u ne žele dizati tenzije, budući da se radi incidentu koji datira šest sedmica unatrag, a po svemu sudeći sankcija neće biti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi