3

Komentari (3)

Mirsad1705
Gundogan je u pravu. Arauho je trebao pustiti igrača ka golu, pa i da je izjednačio, Barsa je bila bolja i imala šansu da dobije utakmicu. Međutim sa igračem manje to je bila nemoguća misija. Što se tiče blokiranja protivničkih igrača i tu je u pravu, Levandovski se na terenu ponaša kao penzioner, nikakva korist od njega iako ima i visinu i masu da bar odigra pas ako ne može sam proći igrača koji ga čuva. U odbrani ga nema na mapi, vječito spava u ofsajdu. Čavi je pogriješio što je izveo Jamala, trebao je izvesti beskorisnog Levandovskog. A ni sam Gundogan nije daleko od Levandovskog, njegov učinak je takođe nikakav.
YouTalkinToMe
Šta će gundogan palamudit a katastrofa i sam. Sa njegovim dolaskom sporu barcelonu je jos vise usporio. Jest im city i uvalio: eric garcia , feran tores, gundogan i najveća truba cancelo.
Ecosport
Pichići ne daju da im se u lice kaže da griješe konstantno. Uvijek im je parola "idemo dalje, sljedeća utakmica", a niko nema muda da kaže šta je i u kome je problem. Gundogan kaže i odmah se nadignu svi da ga tjeraju jer remeti atmosferu. A to što se oni godinama blamiraju, nema veze. Neka ga duvaju pichkice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.