Ima li ko sretniji? Otac digao sina na ramena i omogućio mu da gleda trening Liverpoola

Ispunio želju sinu

Ima li ko sretniji? Otac digao sina na ramena i omogućio mu da gleda trening Liverpoola

Admin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola su jutros stigli u trening kamp na posljednji trening u manjim grupama prije sutrašnjeg povratka kolektivnom treniranju. 

Kroz kapije kampa u Melwoodu prošle su neke od najvećih zvijezda Redsa poput defanzivca Virgila van Dijka, veznjaka Fabinha, ali i kapitena Jordana Hendersona.

S obzirom da su se zaželjeli svojih junaka navijači Liverpoola ne vrebaju od načina da vide svoje ljubimce. Jedan od dječaka je prednjačio u tome, a otac mu je odlučio ispuniti želju.

Očigledno veliki navijač Redsa je stavio sina na ramena, podigao se na prstiće i omogućio mu da koliko-toliko posmatra trening.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mališan je na glavi nosio kapu s navijačkim obilježjem Liverpoola, u rukama je nosio loptu i njegovoj sreći nije bilo kraja...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi