Liverpool našao zamjenu za Lovrena
Foto - EPA

Llorente na Anfieldu?

Liverpool našao zamjenu za Lovrena

M. Šljivak

Dejan Lovren će u ljetnom prelaznom roku vjerovatno napustiti Liverpool.

Hrvatski defanzivac je na izlaznim vratima Anfielda, a pretpostavlja se da će od naredne sezone 30-godišnji stoper igrati u italijanskoj Seriji A, gdje vlada veliki interes za njegovim uslugama.

Menadžer Redsa Jurgen Klopp već razmišlja o potencijalnim zamjenama za Lovrena, a za sada je prva opcija španski fudbaler Diego Llorente.

Član Real Sociedada se sve češće povezuje s Liverpoolom i neće biti nikakvo iznenađenje ako na kraju on i potpiše ugovor s Redsima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijena ovog 26-godišnjeg defanzivca je oko 40 miliona funti. Liverpool je smatra prevelikom i u narednom periodu će pokušati da ovu cifru smanje.

Llorente je član tima iz San Sebastiana od 2017. godine, a ranije je igrao za Malagu i Rayo Vallecano i to kao posuđen igrač Real Madrida u kojem je ponikao.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Loša zamjena. Može to Klopp monogo bolje..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi