Ima li šta da ne može? Ronaldo "trojku" nogom proslavio kao gol

"Zapalio" društvene mreže

Ima li šta da ne može? Ronaldo "trojku" nogom proslavio kao gol

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo se prošle sedmice priključio treninzima Juventusa i nastavak sezone će dočekati potpuno spreman. 

Ronaldo je tokom karijere zabio preko 700 golova iz raznih pozicija. Dojam je da s loptom može sve, što je pokazao i jučer.

Nakon što je završio trening sjajni Portugalac je nogom postigao vrlo efektan koš. Kako je poznat kao osoba koja voli da pobjeđuje i ovaj pogodak je proslavio kao gol.

Najpopularniji fudbaler današnjice je izgovorio svoje poznato "siuu", stisnuo pesnicama i odmah pogledao prema kamerama da provjere je li sve snimljeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo se očigledno zaželio fudbala nakon više od dva mjeseca pauze i da nastavi gdje je stao jer se u trenutku prekida sezona nalazio u izvrsnoj formi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prka
kakav papak...
1 2
manijaci_____
Novinari sportsport, najvjerniji pratioci 433
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi