Ima novi klub? Haaland došao avionom na pregovore
Foto: EPA

Golgeterski 'wunderkind'

Ima novi klub? Haaland došao avionom na pregovore

Partije koje u dresu RB Salzburga pruža Erling Haaland oduševljaju fudbalsku javnost.

Norveški 'wunderkind' je dosad na 22 utakmice postigao 28 pogodaka za austrijski tim, a kada je tako, onda nije ni čudo što će u januarskom prijelaznom roku biti daleko najtražniji napadač.

Duga je lista klubova koji bi željeli Haalanda vidjeti u svojim redovima, a posljednje informacije govore kako je 19-godišnji napadač u ovom trenutku najbliži odlasku u Bundesligu, i to u Borussiju Dortmund.

Radio postaje iz Njemačke pišu da je Haaland u srijedu doputovao privatnim avionom na dortmundski aerodrom, odakle ga je pokupio jedan od uposlenika Borussije, a razlog su, naravno, pregovori sa 'Milionerima'.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da je Haaland boravio u Dortmundu objavio je na svom Twitter profilu i nekadašnji fudbaler Eintrachta Jan Aage Fjörtoft.

Osim Borussije Dortmund, za Haalanda se još interesuju Leipzig, Juventus, Real Madrid, Chelsea, Manchester United...

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
Ovo je onaj sto je reko da ce Liverpulu dati tricu hehehe
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi