Reakcija Haalanda o kojoj se priča: Još se pitate zašto je ovaj momak rođeni pobjednik?

Norvežanin teško podnosi poraze

Reakcija Haalanda o kojoj se priča: Još se pitate zašto je ovaj momak rođeni pobjednik?

M. Šljivak

Erling Haaland sinoć je zaustavljen od strane defanzivaca Liverpoola.

Fantastični napadač Salzburga imao je šanse, nije ih iskoristio, a na kraju je aktuelni prvak Evrope slavio sa 0:2 i prošao je u nokaut fazu takmičenja.

Koliko je mladi fudbaler želio da napravi nešto u utakmici protiv Redsa dovoljno govori reakcija nakon drugog gola Liverpoola.

Zatrašio je Haaland bocu sa vodom, ali ne kako bi se osvježio, već da je od muke baci od teren.

Haaland je veliki pobjednik. Njegovi sjajni nastupi donijeli su interes velikih timova za njega i samo je pitanje trenutka kada će napraviti veliki transfer.

Norvežanin je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice u svim takmičenjima i ima nestvaran učinak od 28 golova i sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Takmičenje u Ligi prvaka je okončao sa osam golova u šest nastupa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kico1234
nece ovaj dugo tek mu je 19 a vec misli da je ibrahimovic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi