Nevjerovatan broj skauta sinoć je pratio Haalanda
Foto - EPA

Momak je zaludio Evropu

Nevjerovatan broj skauta sinoć je pratio Haalanda

Midhat Šljivak

Erling Haaland trenutno je jedan od najtraženijih mladih fudbalera u svijetu fudbala.

Napadač Salzburga igra zaista impersivno u dresu austrijskog prvaka, te već sad na stolu ima ogroman broj ponuda za nastavak karijere.

Koliko je 19-godišnji Norvežanin zaludio Evropu dovoljno pokazuje činjenica da su skauti iz čak 40 klubova sinoć u Salzburgu gledali Haalanda.

Iako nije postigao gol, mladi fudbaler je odigrao sasvim dobru partiju i sigurno da će uskoro za njega početi licitacija.

Norvežanin je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice u svim takmičenjima i ima nestvaran učinak od 28 golova i sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

View this post on Instagram

4⃣0⃣ scouts…! 😳

A post shared by Sky Sports (@skysports) on

Top Komentari

BobPaisley
...vidjeli su ga tek kada ga je Van Dijk na kraju utakmice izvadio iz dzepa.
2 1
AH1991
Dobra ona 2 gola sto je zabio Liverpool-u ?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi