12

Komentari (12)

Dela
Naprijed Rođeni...Vole te krajišnici Poz. za sve navijače Rođenih
velez mo
POZDRAV NASIM NAVIJACIMA U KRAJINI.
starmac
Nikad nije bio ni jedne stranke a ni partije nego RSD FK VELEZ.To je klub koji se voli i volice se do kraja ovog svijeta.
Mr.Balboa
Svaka cast ljudima u Fk Velez I navijacima,koji su pomogli I snasli se da izgrade ovako lijep I simpatican stadion,poslije svega sto su dozivjeli!Jednostavno mi se gadi taj Svinjski I ne mogu da vjerujem koliko su to zle duse,tako lako oteti stadion jednom velikom klubu kao sto je Velez,ma bruka da nemoze biti veca,ali nazalost to moze samo u BiH I par jos kriminalnih zemalja u svijetu!Sretno Fk Velez I brz povratak u PL,gdje ti je I mjesto!!!
Ismet_Hadziosmanovic
Dela
J... je ježa u leđa koga oni vode
Ismet_Hadziosmanovic
Aduka
al ti majmunko jedes govna stalno sestru ti jebem smrdljivu i tebi i sda
velez mo
ISMA PA KO TI VODI SVINJSKI?
Šantićeva
Isma kvizlingu, kako se probuditi i komšije na duši imati?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.