18

Komentari (18)

kico1234
psihijatri psiholozi čisto mlacebje prazne slame ljudi inače u svijetu idu psihijatru jer nemaju skim.pricat nemaju nikog svog osim kuceta koji će slušati njihove probleme i davat im savjete pomagati jer ker ne zna pricat e zato psihijatri postoje zbog tog uglavnom
Mica
Napolje prosinecki-zukanovic,bajic,loncar,cimerot,todorovic,sunjic,saric i 3 golman.Nazad Hajrovic,vrancic,djumic,kodro,memisevic,demirovic i prcic.Ovaj sastav treba pocet; Sehic,Bicakcic,Kolasinac,Gojak,Besic,Vrancic,Visca,Pjana,Djeko,DULJEVIC I Hajrovic.Rezerve su Begovic,Krunic,Djumic,Memisevic,Demirovic,Prcic i Civic.
E.Car
Ti da znaš raditi taj posao ne bi čelik ispao iz lige kad si im ti dijelio savjete.
gaziiiiJAaaa
To je onaj sto je PRIPREMAO CELIK u sezoni u kojoj je CELIK ostao samo zahvaljujuci NE DOBIJANJU licence Borca iz Banja Luke...bas je MAGISTAR..
zaboti janos
@samoiskrvljeno-Jes vala oni nama petaka,van
MaDaj
Jedino sto nam treba je Strani Selektor koji nece nasjedati na "miljenike". Fakat Albanija i Kosovo mogu zapasljati Italijane dok se mi ko cigani vucemo po komsiluku..
Dobojlija
Samoiskreno
Otjerati sve sto ima veze za Zeljom i bit ce bolje
Nera
Pacenice ,jel' imas fobiju !? Papak
dragonBH
tako je Keno prijatelju.. treba okruzit reprezentaciju mladim ljudima koji je vole i zele pomoci, a ne uhl****rima koji samo gledaju da izvuku sto vise za sebe!
Novibroj
Zene su krive za sve ocigledno vole hasima pogotovo kad se reprezentacije sastaje. A Svi znamo taj mit kaze legenda da okupljanje u bih reprezentaciju je poput mini godisnjeg mini praznik
Kiss
nije loša ideja,šta možeš izgubiti
Dobar,Los,Zao
Rjesenje ima i Milan Tarot!
konjnakvadrat
Hoce li Australia dobit Cesku?
Dobojlija
Solar
Treba kompletna reprezentacija zajedno sa savezom da ode kod Ogulina Ćulibrka da saliju stravu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti