Immobile: Jedva čekam ponovo obući dres Torina

Vratio se na posudbu

Immobile: Jedva čekam ponovo obući dres Torina

Italijanski napadač Ciro Immobile vratio se prije dva dana u Torino gdje je proveo najbolje godine karijere.

Posljednje sezone u ovom klubu bio je prvi strijelac Serije A, a nakon toga se nije snašao u Dortmundu ni u Sevilli, pa se vratio u Torino, ali na posudbu.

"Veoma sam sretan. Jedva čekam da budem na raspolaganju treneru. Mislim da predsjednik Urbano Cairo, direktor Gianluca Petrachi i svi u klubu imaju povjerenje u mene. Također se želim zahvaliti navijačima na sjajnom dočeku na aerodromu", rekao je Immobile i dodao:

"Nisam to očekivao što je cijelu stvar činilo još boljom. Vratio sam se u Torino sa mnogo entuziazma. Učinit ću sve da se dokažem u dresu u kojem sam toliko uživao".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Immobile će u Torinu biti do ljeta, a ekipa iz Serije A ima opciju da nakon toga otkupi ugovor Italijana za 11 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije