Spektakularan doček za Immobilea u Torinu

Vratio se u italijansku Seriju A

Spektakularan doček za Immobilea u Torinu

Endin Čaušević

Italijanski fudbaler Ciro Immobile danas se vratio u svoj bivši klub Torino.

Fudbaler Borussije Dortmund prethodnih šest mjeseci proveo je na posudbi u Sevilli u kojoj je odigrao samo šest utakmica. Nakon pola godine odlučio je završiti posudbu i vratiti se u svoj bivši klub Torino.

Immobile je je 2014. godine upravo iz Torina prešao u Dortmund, ali se nije uspio nametnuti u njemačkom bundesligašu. Nakon epizode u Sevilli odlučio se vratiti u Torino gdje su ga navijači ovog kluba spektakularno dočekali.

"Ovo me baš iznenadilo. Ova dobrodošlica znači da sam ostavio veliki trag u ovom klubu. Želim ponovo da pružam partije kao nekad u dresu Torina i nadam se da ću se svojim igrama vratiti u reprezentaciju Italije", rekao je Immobile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije