De Vrij se našalio sa Lulićem, uključio se i Strakosha

Dobra atmosfera među Lacijalima

De Vrij se našalio sa Lulićem, uključio se i Strakosha

Lazio je sinoć kao gost savladao Bolognu sa 2:1 u susretu koji je obilježio naš reprezentativac Senad Lulić.

Kapiten Lazija je u 4. minuti asistirao Milinković-Saviću za 1:0, potom u 29. i sam postigao gol za 2:0, da bi u 50. minuti zatresao vlastitu mrežu. Nešto kasnije, Lulić je zamijenjen i prilikom izlaska iz igre verbalno je napao trenera Inzaghija, ali na kraju se sve dobro završilo i u Laziju su se ekspresno okrenuli pripremama za sljedeći meč protiv Beneventa.

Nakon utakmice u Bologni, na Instagramu je osvanuo interesantan post koji je djelo Stefana De Vrija, holandskog stopera iz Lazija koji je objavio fotografiju sa Lulićem uz opis: "Dva gola Lulića! Volim te".

Lulić nije ostao dužan De Vriju, pa je u komentarima također odgovorio na šaljiv način.

"Htio sam postići i treći gol, ali Strakosha (golman Lazija) je napravio sjajnu paradu", napisao je Lulić aludirajući na još jednu situaciju u kojoj je mogao nesretno postići autogol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju, na sve se nadovezao i Thomas Strakosha, koji je svom kapitenu odgovorio: "Volim te brate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi