Immobile negativan, ali ne daju mu da igra jer se testirao u sumnjivoj laboratoriji

Propušta meč protiv BiH?

Immobile negativan, ali ne daju mu da igra jer se testirao u sumnjivoj laboratoriji

E. Čaušević

Ciro Immobile danas je glavna tema italijanske sportske javnosti pred mečeve Azzurra u Ligi nacija.

Italiju očekuju okršaji protiv Poljske i Bosne i Hercegovine, a imaju dosta problema s koronavirusom u svojim redovima. Poznato je da je Roberto Mancini zaražen, a na listi je i napadač Lazija, Ciro Immobile.

Immobile ne igra već neko vrijeme, ali se našao na spisku za mečeve protiv Poljske i BiH. Tuttomercato je objavio danas da je Immobile poručio da je negativan i da se oporavio od korone nakon što se testirao dva puta.

No, zdravstvene ustanove u Rimu mu i pored toga brane odlazak u reprezentaciju jer se testirao u laboratoriji koja je pod istragom zbog lažiranja testova.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Immobile nije dobio dozvolu da napusti samoizolaciju i kako stvari stoje propustit će mečeve protiv Poljske i BiH. Naređeno mu je da se ponovo testira, ali u nekoj drugoj laboratoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi