Impresionirao je sve i dobio je nagradu: Bukayo Saka produžio ugovor s Arsenalom

Ostaje u klubu

Impresionirao je sve i dobio je nagradu: Bukayo Saka produžio ugovor s Arsenalom

M. Šljivak

Talentovani fudbaler Bukayo Saka (18) potpisao je novi ugovor s Arsenalom.

Sjajni fudbaler koji može igrati na nekoliko pozicija ove godine je na pravi način iskoristio šansu za igru u prvom timu i zabio je tri gola i upisao je čak 10 asistencija u 33 odigrana meča.

Bez većih problema su Topnici dogovorili novi ugovor sa 18-godišnjim fudbalerom, a mladi fudbaler je presretan.

"London je moj dom, Arsenal je moj tim. Sretan sam što konačno mogu objaviti produžetak saradnje. Volim igrati za ovaj klub i radujem se onom što nas čeka u budućnosti. Nastavljam naporno raditi kako bih nastavio živjeti svoje snove. Bog je veliki", rekao je Saka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bukayo je veoma talentovan i inteligentan mladi fudbaler. Impresionirao me je svojom radnom etikom i stavom. Njegovi nastupi su mu se isplatili. Radujem se nastavku saradnje s njim", rekao je menadžer Topnika Mikel Arteta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
U inat dušmanima
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi