Impresivna lista: Šest velikana želi Belottija

Nevjerovatne ponude

Impresivna lista: Šest velikana želi Belottija

Midhat Šljivak

Napadač Torina Andrea Belotti karijeru bi mogao nastaviti u nekom od evropskih velikana.

Ovaj sjajni napadač je odličnim igrama u Seriji A privukao ogromnu pažnju na sebe, a Torino bi mogao zaraditi ogroman novac na transferu ovog 23-godišnjaka.

Šest evropskih velikana žele dovesti Belottija, a imena klubova dovoljno govore koliko je italijanski napadač zaludio kompletnu Evropu.

Tako su za Belottija zainteresovani Manchester United, Manchester City, Tottenham, Arsenal, Chelsea i Real Madrid.

Zaista mladi napadač neće imati nimalo laku odluku kada je izbor kluba u pitanju. Torino međutim već sada zadovoljno trlja ruke, jer je njegova cijena gotovo 100 miliona eura i barem će uzeti polovicu od te sume.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Belotti zaista igra vrhunski. Prvo je ime Torina sa 15 postignutih pogodaka, a od naredne sezone ga vjerovatno gledamo u dresu nekog od velikana.

Član Torina ovaj sjajni napadač je postao 2015. godine, a stigao je iz Palerma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi