Ings i Salah se kladili, ima li napadač Southamptona ikakvu šansu?

Ings i Salah se kladili, ima li napadač Southamptona ikakvu šansu?

Edmir Škorić

Danny Ings je priznao da se interno kladio s Mohamedom Salahom pred početak ove sezone.

Ings i Salah su bili saigrači u Liverpoolu, no ovaj se nije naigrao pored Egipćanina, Manea i Firminha, ali se dobro snašao u Southamptonu.

Postigao je jedan pogodak na tri premierligaška meča i vjeruje da ovo može da bude njegova sezona, a motiv vidi u opkladi sa Salahom. Oni su se, naime, kladili ko će zabiti više golova...

I svakako da veće šanse ima Salah, koji je briljirao prošle sezone, a u ovoj je zabio dva gola u četiri utakmice.

"Ljudi bi pomislili da sam lud da se kladim na takvo što, ali ne igramo u novac. Nisam toliko glup da stavim novac na takvu okladu. Nemam nikakv poseban cilj, samo želim da igram što boljem i da pobjeđujemo", rekao je Ings.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako pobijedim, Salah ne mora da mi kupi auto ili nešto slično, ali može ako želi", poručio je bivši napadač Redsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi