Zanimljivi zahtjevi za Salaha: "Mohamede, mi smo na medenom mjesecu i..."

Na meču Leicester - Liverpool

Zanimljivi zahtjevi za Salaha: "Mohamede, mi smo na medenom mjesecu i..."

Edmir Škorić

Mohamed Salah nije bio strijelac jučer u pobjedi Liverpoola nad Leicesterom, ali na King Poweru je svakako bio najomiljeniji lik za mnoge navijače Redsa.

Sve je popularniji egipatski reprezentativac, a skoro svaku utakmicu se suočava s fanovima koji žele da im pokloni dres. Obično Salah svima izlazi u susret, ali ne znamo je li to bio slučaj i na King Poweru.

"Mo Salah, rođendan mi je, mogu li da dobijem tvoj dres?", pisalo je na jednom 'transparentu' u rukama jednog navijača Liverpoola, ali odmah pored je bio i čovjek s bradom koji je također imao simpatičnu poruku.

"Mo Salah, mi smo egipatski par na medenom mjesecu. Došli smo te podržati, molimo te da nam daš dres".

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi