Iniesta: Moramo slaviti na Bernabeu ako želimo titulu
Foto: EPA

Kapiten Barcelone o predstojećem El Clasicu

Iniesta: Moramo slaviti na Bernabeu ako želimo titulu

Zvijezda Barcelone Andres Iniesta vjeruje da njegova ekipa,23. aprila , mora savladati Real Madrid kako bi se mogli nadati tituli Primere.

Katalonska ekipa je sinoć savladala Sevillu rezultatom 3:0, ali se i dalje nalazi na drugom mjestu domaćeg takmičenja sa dva boda zaostatka za Realom. Madridski klub ima i utakmicu manje, pa Iniesta smatra da bi pobjeda nad Realom na Santiago Bernabeu 23. aprila bila ključna za njegovu ekipu.

"Izgubili smo od Deportiva, a oni su kod kuće odigrali neriješeno sa Las Palmasom", rekao je kapiten Barcelone.

"Ako želimo imati šansu da osvojimo ligu, moramo pobijediti Real na Bernabeu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iniesta, koji je ove sezone, u ligi,  samo devet puta bio starter nada se da će biti u mogućnosti sezonu završiti u dobroj formi.

"Loši momenti su iza nas, i veoma sam zadovoljan ekipom, ali i samim sobom", rekao je za kraj Iniesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti