Iniesta: Ne osjećamo se loše kao poslije Pariza
Foto: EPA

I Barcin kapiten vjeruje u novu senzaciju

Iniesta: Ne osjećamo se loše kao poslije Pariza

Andres Iniesta smatra da se igrači ne osjećaju loše kao poslije utakmice protiv PSG-a, te da će okrenuti stvari na svoju stranu ukoliko budu odradili sve što je potrebno u revanšu.

Igrači Barcelone su uspjeli postići najveći preokret u historiji Lige prvaka, kada su poništili prednost Parižana od 4:0 iz prve utakmice. A i ovaj put će im biti potrebno pravo čudo kako bi se u revanšu vratili u igru protiv odličnog Juventusa.

"Loše smo radili neke stvari, posebno u prvom poluvremenu", rekao je Iniesta.

"Kaznili su nas sa dva gola, ali smo puno bolje ušli u drugo poluvrijeme. Zaslužili smo postići pogodak, ali šta je, tu je."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Juve je odlična ekipa, ali kada vi ne uradite dobar posao, uvijek uslijedi kazna", dodao je kapiten Barcelone.

"Sličnosti sa utakmicom u Parizu? Ne osjećamo se tako loše kao tada, ali pred nama je sada još jedna velika prepreka. Preokret je moguć  ako budemo igrali onako kako treba da igramo, u suprotnom biće nemoguće", rekao je za kraj iskusni Španac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi