Iniesta o Coutinhu: Moramo biti sretni što je naš

Veznjak Barcelone

Iniesta o Coutinhu: Moramo biti sretni što je naš

E. Ganibegović

Nogometaš Barcelone Andres Iniesta tvrdi kako dolazak Coutinha neće uticati na njegovu budućnost u klubu, te smatra kako je klub doveo veliko pojačanje.

Philippe Coutinho je nedavno prešao u Barcelonu za 160 miliona eura iz redova Liverpoola, nakon veoma duge transfer sage koja je napokon došla kraju.

"Ja sam igrač ovog kluba i uvijek samo govorio da samo najbolji mogu igrati u Barceloni", rekao je Iniesta za Onda Cero.

"To čini Coutinha jednim od naboljih. On je mlad i ima urođen talenat, dok je Barcelona klub u kojem može nastaviti sa napretkom."

"Nikada neće biti igrač koji će me natjerati da se povućem iz nogometa ili da me izbaci odavde. Sa 33 godine to nije nikakav problem. Coutinho je stigao kako bi nas pojačao."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sretan sam što je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Ima ono što nam se sviđa. Vješt je i brz, dobro koristi obje noge, asistira i postiže golove."

"Ovo je pravo okurežnje za njega. Novac koji smo izdvojili za njega je druga stvar. Cijena na tržištu govori koliko igrač vrijedi. Moramo biti sretni što je naš", dodao je iskusni veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi