4

Komentari (4)

King_Kenny
...nikakav igrac,jedan od najvecih potrosaca lopti u ligama petice,suta iz svih mogucih pozicija...ne bi ga djabe uzeo.
Jasminn
@King_Kenny za Newwcastle ili za Barcu zlatan. Jel stvarno gori od Brajtvajta ili od Luka De Jonga? Ne kazem ja da je sad za Bajerna ili za Reala, Pariza...ali za Newcastla ili Barce....ubio se u ovom momentu.
King_Kenny
@Jasminn ...to je moje misljenje,ne svidja mi se kao igrac i nemam visoko misljene o njegovoj igri...s druge strane,imas navijaca Napolija koji misle da je on poslije Maradone najbolji igrac svih vremena...znas sta je rekao inspektor Harry Callahan u filmu Dirty Harry,"misljenje je kao shupak,svako ga ima".
Jasminn
@King_Kenny postujem ja tvoje misljenje (minus ti nije od mene, evo ti plus pa da vidis da minus nije moj).
Ja ga licno nisam previse pratio ali ne vjerujem da je toliko los pa da nije makar ok (ako nije odlican) za Barce i Newcastla. Moje misljenje je da dzabe igrac Barceloni puno znaci jer nekog extra napadaca treba platiti brdo para. A Newcastlu je bilo ko dobar samo da ne ispadnu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti