Instagram je sinoć "gorio" zbog Ronalda i Beckhama: "Kada sam tebe vidio bilo je sve lakše"

Razgovarali nakon dugo vremena

Instagram je sinoć "gorio" zbog Ronalda i Beckhama: "Kada sam tebe vidio bilo je sve lakše"

E. Čaušević

David Beckham je sigurno jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu iako je još prije sedam godina odlučio završiti svoju igračku karijeru.

Beckham je odlučio ostati u svijetu fudbala, ali ne kao trener već kao vlasnik jednog kluba. On je osnovao Inter iz Miamija koji je nedavno odigrao svoj prvi meč u historiji u novoj sezoni MLS-a.

I on se trenutno nalazi u izolaciji u Londonu, a sinoć su navijači bili oduševljeni kada je na Instagramu uživo se javio legendarni Ronaldo, a jedan od njegovih sagovornika bio je upravo i Beckham.

Oni su igrali zajedno u Real Madridu svojevremeno i ostali su u veoma dobrim odnosima. Beckham je iznenadio sve kada je na ljeto 2003. godine napustio Manchester United, te je potpisao za Real Madrid gdje je igrao naredne četiri godine.

Beckham je u sinoćnjem razgovoru s Ronaldom priznao da je to bio i vjerovatno najteži potez u karijeri, ali da mu je bilo mnogo lakše kada je ušao u svlačionicu kraljevskog kluba i jedan od prvih igrača koje je sreo bio je upravo brazilski napadač.

"Ništa ne može zamijeniti moju igračku karijeru jer sam igrao za zaista velike klubove, a to su Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG i LA Galaxy. Sve što sam tada naučio pokušavam iskoristiti kao vlasnik Intera kako bi što bolje vodio ovaj klub", rekao je Beckham i dodao.

"Sjećam se kada sam napustio Manchester da je to bio šok za sve. To je bio moj dom i nikada nigdje nisam išao. Donio sam veliku odluku odlaskom u Madrid. Jedna od prvih osoba koju sam sreo u svlačionici bio si upravo ti. Kada si ti ušao u svlačionicu nekako sam se ugodnije osjećao što sam tu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
I sto je gorio instagram?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti