Instagram Jovićeve djevojke će "doći glave" još dvojici fudbalera?

Sami objavljuju dokaze koji im ne idu u korist

Instagram Jovićeve djevojke će "doći glave" još dvojici fudbalera?

Luka Jović, bez dileme veliki promašaj Real Madrida, nastavlja upadati u probleme. Jedan od glavnih "okidača" njegovih problema su društvene mreže.

Nedavno je mladi napadač, dok se oporavlja od povrede stopala zbog koje će propustiti prve mečeve nastavka La Lige, organizovao roštilj u svom španskom domu na kojem je prisustvovalo više njegovih prijatelja.

Jović je slike sa roštilja "nonšalantno" postavio na svoj Instagram i sada bi se mogao suočiti sa kaznom La Lige koja je izdala preporuke da igrači izbjegavaju kontakte, druženja i sastanke grupa više osoba, posebno sada kada se nakon pauze zbog pandemije koronavirusa očekuje nastavak sezone.

Međutim, Jović koji svakako ne može trenirati sa ekipom možda i nije u tolikom problemu, ali zbog njegove djevojke Sofije sada jesu.

Sofija očigledno nema pametnija posla od "bavljenja" Instagramom, pa je na isti postavila snimak kupanja u bazenu Ivana Šaponjića (Atletico Madrid), Nikole Maksimovića (Getafe) i Luka Jovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dvojice srbijanskih fudbalera nije bilo na prvim slikama sa roštilja, ali su sada u javnost izašli snimci njihovom druženja i kupanja u bazenu bez ikakvog poštivanja mjera socijalnog distanciranja, nošenja zaštitne opreme, izbjegavanja kontakata sa osobama van svojih klubova itd.

Maksimović i Šaponjić bi se zbog Sofijinih snimaka mogli naći u problemu sa La Ligom i svojim klubovima, par dana pred nastavak španskog šampoionata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Sta ce drugo momci istih godina , Srbi , sva trojica iz Madrida , bilo bi čudno da se ne druže
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi