Navijači Atletico Madrida okupirali centar Milana, a onda su na scenu stupili navijači Intera

Imali su sjajan odgovor

Navijači Atletico Madrida okupirali centar Milana, a onda su na scenu stupili navijači Intera

E. Oštraković

Večeras su na rasporedu dvije utakmice u okviru Lige prvaka, a posebno zanimljiva biti će ona koja se igra u Milanu.

Naime, tamo će Inter koji igra zaista fenomenalno ove sezone ugostiti uvijek nezgodnu ekipua Atletico Madrida.

Atletico Madrid zna igrati na razne načine, a naravno sve po potrebi. Mogu biti itekako napadački orijentisani, ali isto tako znaju napraviti i dobar bunker.

Ono što sigurno neće izostati na večerašnjoj utakmici jeste podrška za igrače i jednog, ali i drugog tima.

Tako je nekoliko sati prije utakmice objavljen snimak u kojem su glavni akteri navijači Intera, te navijači Atletico Madrida.

Oglasi

Navijači gostujuće ekipe skupili su se u centru Milana gdje su počeli da pjevaju navijačke pjesme svoje ekipe, ali nisu mogli ni sanjati šta će se desiti nakon toga.

Veliki broj navijača Intera bio je tu i jasno je svima bilo da bi moglo doći do nekog sukoba, ali srećom to nije bio slučaj.

Navijači Intera odgovorili su na surov način. Oni su odlučili da navijačima Atletico Madrida odgovore ni manje ni više nego himnom Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kada su to čuli gostujući navijači ostali su u čudu i jasno je da je provokacija domaćina i više nego uspjela.Večeras su na rasporedu dvije utakmice u okviru Lige prvaka, a posebno zanimljiva biti će ona koja se igra u Milanu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi