Dramatičan i uzbudljiv finiš u Milanu, na kraju bez pobjednika

Odličan meč Intera i Borussije Moenchegladbach

Dramatičan i uzbudljiv finiš u Milanu, na kraju bez pobjednika

A. Čaušević

Inter je novu sezonu Lige prvaka otvorio remijem protiv Borussije Moenchengladbach. Na Giuseppe Meazzi je bilo 2:2.

Nerazzurri su imali nekoliko odličnih šansi u prvom poluvremenu, a u prednost su stigli na startu drugog dijela kada je sa nekoliko metara zabio Lukaku.

Gosti iz Njemačke su izjednačili u 63. minuti. Nakon asistencije VAR tehnologije dosuđen je penal. Prethodno je Vidal oborio Thurama, a sigurna izvođač kaznenog duarca je bio Hofmann.

U 82. minuti velika šansa za italijanski tim. Martinez je sa ivice peterca sjajno šutirao, ali je pogodio stativu. Kazna je stigla tri minute kasnije.

Hoffman je izšao sam protiv Handanoviča i pogodio, međutim VAR je vijećao nekoliko minuta zbog moguće ofsajd pozicije. Ipak, gol je priznat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do kraja je Inter uspio izjednačiti. Nakon jednog kornera Lukaku je ubacio loptu u mrežu za svoj drugi gol na meču i konačnih 2:2.

Ranije se u drugom meču grupe B pobrinuo Shakhtar koji je u gostima pobijedio Real Madrid s 2:3.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

87618
E jesu telad i oni i Real, na njih samo mozes izgubiti pare ...goni ih u ...
3 1
Vienner
Izbili me za velike novce a sudija nije pogledo VAR upravo kod 1:1 i stative kad je lopta u ruku pogodila defanzivca Gladbaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi