Inter večeras po prvi put u čudnom dresu
Foto - Inter

Šareni dresovi protiv Rome

Inter večeras po prvi put u čudnom dresu

M. Šljivak

Novi šampion Italije, ekipa Intera, večeras na Giuseppe Mazzi dočekuje Romu u derbi duelu 36. kola Serije A.

U večerašnjem meču igrači Nerazzurra po prvi put će nositi svoju četvrtu varijantu dresa, koji je nedavno predstavljen zajedno sa novim grbom.

Dres se pojavio u martu. Na njemu se prepliće nekoliko boja i ova verzija dresa izazvala je veliku pažnju i kod navijača Intera.

Seria A je Interu za korištenje ovog dresa morala izdati posebnu dozvolu. Korištenje šarenih dresova koji sadrže više od tri različite boje nije dozvoljeno, no odlučeno je da se Interu ipak izda dozvola za ovaj meč.

Interesantno je svakao da trener novog prvaka Antonio Conte jučer nije želio da održi press konferenciju pred meč protiv Rome.

Sjajni stručnjak nije želio odgovarati na neugodna pitanja koja se tiču stvari koje se ne odnose na teren, a prije svega se radi o kašnjenju plata i neisplaćivanju obaveza prema igračima.

Predsjednik kluba Steven Zhang zamolio je nedavno igrače da se odreknu dvomjesečne plate kako bi finansijski pomogli klubu, ali su oni to odbili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zbog toga Conte nije želio doći na press konferenciju i želio je u miru da se pripremi za ovaj meč.

Duel Intera i Rome igra se večeras od 20:45, a u kladionici Mozzart domaći tim je favorit. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1581831304
Meni su prejaki
0 3
amer_sa90
Isto pidzama ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.