De Vrij postigao dogovor sa Interom?

Odlazi kao slobodan igrač

De Vrij postigao dogovor sa Interom?

Holandski defanzivac Stefan De Vrij bi na kraju sezone trebao napustiti Lazio i otići bez obeštećenja.

De Vrij ugovor sa Nebeskoplavim ima do juna 2018. godine i još uvijek ga nije produžio, iako mu Lazio nudi novi ugovor sa zaradom 2,5 miliona eura po sezoni, ali i sa otkupnom klauzulom od 30-ak miliona eura.

Istovremeno, De Vrij je dobio još bolju ponudu iz Intera, s kojim je navodno već postigao usmeni dogovor. Prema pisanju Gazzette dello Sport, De Vrij bi sa Interom trebao potpisati petogodišnji ugovor i zarađivati 3,5 miliona eura po sezoni uz dodatne bonuse.

Za holandskog reprezentativca su prethodno interes pokazivali Manchester United, Barcelona, Atletico Madrid i Juventus, ali čini se da će Giuseppe Meazza biti njegova naredna destinacija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stefan De Vrij je u Lazio stigao na ljeto 2014. godine iz Feyenoorda za sedam miliona eura, a u protekle tri i po godine se isprofilisao u jednog od najboljih defanzivaca Serije A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi