"Inter dovodi napadača koji je kombinacija Icardija i Higuaina"
Riječ je o 20-godišnjem fudbaleru koji je sa Interom već potpisao predugovor, a na Meazzu stiže u junu.

Legendarni Cambiasso hvali sunarodnjaka

"Inter dovodi napadača koji je kombinacija Icardija i Higuaina"

Inter je već dogovorio prvo pojačanje za ljetni prelazni rok, koje će klub sa Giuseppe Meazze koštati nešto više od 20 miliona eura.

Novi član Intera postat će talentovani Argentinac Lautaro Martinez koji briljira u dresu Racinga, a s njegovim kvalitetima je dobro upoznat i legendarni fudbaler Nerazzurra Esteban Cambiasso.

"Lautaro Martinez je kombinacija Higuaina i Icardija. Rekao bih da je sličniji Higuainu, iako je Pipita jači u igri van kaznenog prostora. Može li Lautaro igrati uz Icardija? Naravno, dobri igrači uvijek mogu igrati jedan pored drugog", rekao je Cambiasso.

Lautaro Martinez je ove sezone u dresu Racinga odigrao 19 utakmica na kojim je postigao 13 golova i pet asistencija, a vjerovatno će biti član reprezentacije Argentine na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, riječ je o fudbaleru koji ima samo 20 godina i igra na poziciji klasičnog napadača, a sa Interom već ima potpisan predugovor. Za njegove usluge interesovala se i Borussia iz Dortmunda, ali je njegova želja bila da dođe u Italiju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi