Pirelli nakon 26 godina otišao u historiju: Inter predstavio novog sponzora

Dresovi izgledaju baš neobično

Pirelli nakon 26 godina otišao u historiju: Inter predstavio novog sponzora

E. Čaušević

Inter je nedavno predstavio dresove za novu sezonu, a na njima imaju veliku promjenu.

Klub s Meazze uspio je osvojiti titulu prvaka Italije nakon 11 godina čekanja, ali zbog finansijskih problema već su najavili da neće dovoditi zvučna pojačanja kako bi naredne sezone napravili iskorak u Ligi prvaka.

Igrači Intera počeli su nedavno pripreme za novu sezonu, a i u klubu se punom parom spramaju za nove izazove.

Inter je prije nekoliko dana zvanično predstavio domaću i gostujuću garnituru dresova za novu sezonu, a mnogi su na dresovima vidjeli da nešto "fali".

Naime, po prvi put nakon 26 godina na dresu Intera neće biti ime sponzora Pirellija s kojim klub nije produžio saradnju.

Iz Intera su ozvaničili saradnju sa kompanijom Socios.com koja će biti novi partner, ali i sponzor kluba s Meazze.

Klub je danas objavio nekoliko fotogradija novih dresova na kojem je i ime novog sponzora, a navijači su priznali da je itekako neobično vidjeti dresove najdražeg kluba u ovakvom izdanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Ime kompanije Pirelli krasilo je dres Intera čak 26 godina, ali nakon skoro tri decenije došlo je do raskida saradnje jer su u klubu tražili nekoga s kim će napraviti unosniji ugovor.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Dresovi su vrh,barem po mom ukusu,madamne volim Inter
5 2
Edin Merlin
Šintori Hahahaahhahahahahahhah Hajde neka biće opet skudeto za 10 godina..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi