Inter zadao zadaću ostalim klubovima: Novi dres oduševio navijače

Predstavili novu garnituru

Inter zadao zadaću ostalim klubovima: Novi dres oduševio navijače

E. Čaušević

Inter je prošle sezone nakon 11 godina čekanja konačno uspio da osvoji titulu prvaka Italije.

Inter je uprekinuo devetogodišnju dominaciju ljutog rivala Juventusa i konačno su uspjeli da osvoje Scudetto po prvi put nakon 2010. godine.

Međutim, odmah nakon završetka sezone iz Intera su potvrdili da finansijska situacija u klubu nije idealna, te da ne mogu napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu i boriti se za titulu Lige prvaka.

Inter je napustio trener Antonio Conte, a umjesto njega stigao je Simone Inzaghi. Također, otišao je i Achraf Hakimi koji je bio jedao od ponajboljih igrača Intera prošle sezone.

No, u klubu vjeruju da mogu i naredne sezone da se bore za vrh u Italiji, a u Evropi nemaju velika očekivanja.

Inter je počeo pripreme za novu sezonu i već se radi punom parom. Igrači koji su nastupali na Euru će se pridružiti za dvije sedmice.

Također, treba dodati da je Inter danas predstavio prvu garnituru dresova za novu sezonu koja je oduševila navijače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dresovi su dosta drugačiji u odnosu na prošlu sezonu, ali navijači su oduševljeni dizajnom novih dresova u kojima ćemo gledati fudbalere Intera u narednoj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Kakav zadatak kakve pm,dres solidan dobar. Mrtvu ti ma jku ****m causevicu
2 5
Zoilomas
Najaci dresovi svega mi. Anaconde
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi