13

Komentari (13)

emanuelmacron
slazem se sa svima koji misle,da Dzeko uopste nema nije upotrebljivihnego nema nikakvih lopti,nego mora se izvlacit ,da on njima nabacuje,sto je glupost,cak se zapitate u jednom trenutku gdje je,u napadu,a on logicno zaostaje,al trebo bi i sam to da skonta.
struja
Edin asistencija?Nisam vidio,mozda je do me...
emanuelmacron
ija sam mislio da je crnjo ,asistiro,ali nije ,zaustavi snimak i vidi se da je Dzeko udario glavom ali ga je ovaj naknadno odguro,
foux87
Žao mi Empolija pravo, uz Freiburg najveća senzacija ove godine
Zax
Los inter,veliku sunsrecu imali veceras.Dzeko se trudi ali jednostavno nema gola dok Alexsis se dize u formi iz kola u kolo.Vjerovatno ce to uticati jos vise na minutazu u toku sezone akoo se zna da su tu jos Lotaro i corea.
Malmi_Suomi
@Zax koju si ti tekmu gledao. Kakav crni Martinez i Corea? Jedino što su se " koprcali Alexis Sanchez i Džeko ( od napadača). Perišić slino slinavi ne zna loptu da nabaci za " glave" i šatro nešto dribla po strani pa se zakuca pored gola.
Ma budite realni ne navijam za Inter čak što više Empoli odigrao tekmu pravo dobro i trebali su proći.
BogatiDijasporac
Samo da jbem mamu smradu Perisicu, panjini. Bravo Dzeko. Steta sto ti ne znaju namjestiti kako ti namjestas njima.
bosch
Još išta seljačino?
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac našao ja negdje Arena 4 i to krvat prenosi.
Buraz, koliko on hvali i proziva Perišića pa ko da mu je zenu qarao. A kada treba da kaže Džeko, JEDVA. Hoću da kažem u kojim mi gofnima mi još uvijek živimo.
Hajte ljudi spavajteva a ja idem grad da čuvam ali " malo više " nego što treba po zakonu . Imamo mi svoje takone ima 25 godina. Čujem o se klošari
Malmi_Suomi
@bosch jesi li to i ti počeo da jedeš bajadere. Hajde cubmgjemo se u toku dana .,
Malmi_Suomi
Perišić je SLINA nad SLINAMA i konta on igračina?! Malo više qurčina nego igračins ali eto hajde. Šajpi ga. Hajde gde DEBIL sa mi za ovo puca prijave? DEBILUUUUU nema još 4 tisuće hehehehe
BogatiDijasporac
@bosch Ima, graDZaninu. Jbem i tebi.
@Malmi_Suomi Lik je zaplete u loptu, dva cista nabacaja upropastio jer je isao u nekakav solo, pa izleti van terena. Nabacuje na prvu stativu, Dzeko na drugoj. Odmahnuo mu je Edin najmanje dvaput. Mada je i Calhanoglu sinoc bio takodje kriminalan. Lik onakvu nogu ima, nijednu nije nabacio.
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac ovaj @bosch je graDŽanin pravi i ko da je haver sa " slinom " Perišićem -:)). Perišić je užasan bio , dok Džeks traži loptu on pokušava da je " nabaci" nekom u kaznenom prostoru ali ne uspijeva nikako. Inter je imao sreću pa je prošao jer po meni Empoli je fakat igrao dobro i bolje nego Inter.
Džaba Edin maše buraz moj onaj 14-a ima dvije desne noge.
Empoli je fakat dobra ekipa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.