9

Komentari (9)

Ecosport
To nisu pojačanja dok se ne pokažu. Džaba im sve, Velež će to proći i dosta za ovu sezonu. Da nas nije Klaf izdao, mogli smo se nadat nekom rezultatu protiv AEKa, ali ovako nemamo šanse.
Neutralanmnb
Wau de mi reci za koga ti navijas pa da kao tvoj klub bi prosao trenutno Aek koja je medju jacim ekipama u ovoj sezoni. Zna svak da ce biti tesko i ptice na grani znaju da je Aek favorit
Neutralanmnb
Klaf je sam sebe posrao. Lik koji je htjeo sve smijeniti da bi doveo svoje ljude e nece moci
bk123
Možda ste vi izdali Klafurica...ko zna prave razloge
Gr0hot
Ko treba da zna, zn aprave razloge. Razligu sad
Oblivion
De ba kume malo realnosti. Velež je u Evropi jmao onakav jedan izlet i to je to. To nećete poniviti za još 15 godina. Reqlno jedno kolo sad prolazite i u drugom nazad u realnost.
Neutralanmnb
Escort o cemu ti pametujes zivotati i sta baljezgas cuj da je ostati u ligi. E tupsone
Ecosport
@oblivion A šta sam ja rekao? Kažem da je Klaf ostao, uz 5 pojačanja, ali baš pojačanja, mogli smo se možda nadat nekom dobrom rezultatu protiv AEKa. Ovako je odličan prolaz i protiv Andore. Uz taj prolaz još da je ostati u ligi sljedeću sezonu, završiti tribinu i krov, to bi trebao biti cilj, jer će biti užasno teško ostati među 10, pogotovo što će opet raditi namještaljke.
Haris19461987
Tek ce ludnica sa varom da bude
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.