Inter i Milan dogovorili prijateljsku utakmicu u Kini

U provinciji Jiangsu

Inter i Milan dogovorili prijateljsku utakmicu u Kini

Gradski rivali Inter i Milan odigrat će prijateljsku utakmicu u Kini.

Dva italijanska giganta dogovorila su utakmicu za 24. juli 2017. godine, a ona će biti odigrana u kineskom gradu Nanjingu koji je u provinciji Jiangsu.

Naravno, Inter nije slučajno odabrao baš ovaj grad s obzirom da je Suning grupacija prošlog ljeta preuzela vlasništvo nad ovim klubom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo neće biti prvi put da se Inter i Milan sastaju van teritorija Italije, a jasno je da će stadion biti prepun i da će to biti dobra promocija oba kluba u dalekoj Kini.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi