Inter i United ulaze u nove pregovore

Mkhitaryan stiže u Inter?

Inter i United ulaze u nove pregovore

Edmir Škorić

U redove Intera moglo bi da stigne pojačanje iz Manchester Uniteda.

Ranije je Manchester United želio od Intera da kupi Ivana Perišića, no taj transfer je ostao neostvaren, mada bi ovi klubovi mogli uskoro da se nađu za pregovaračkim stolom.

Ovaj put u igri je Henrikh Mkhitaryan, Armenac kojeg žele u Interu, a koji kod Josea Mourinha slabo dobija priliku u tekućoj sezoni, iako je na početku avanture na Old Traffordu igrao bitnu ulogu.

Inter je u krizi i najavljuje nekoliko pojačanja možda već narednog mjeseca, pa je i Mkhitaryan na listi želja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postojala je mogućnost trampe u kojoj bi Inter dao Joaa Marija za Mkhitaryana, no čini se da od toga nema ništa, te da će Inter pokušati novcem da stekne prava na Armenca, a pored njega, na meti Intera su još Javier Pastore i Gerard Deulofeu.

U 14 premierligaških mečeva u ovoj sezoni Mkhitaryan je postigao jedan gol uz pet asistencija, dok se u Ligi prvaka također jednom upisao među strijelce.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi