Naslađivanje na Meazzi kakvo se ne pamti: Sve je eksplodiralo kada se na ekranu pojavio Juventus

Navijači Intera slave

Naslađivanje na Meazzi kakvo se ne pamti: Sve je eksplodiralo kada se na ekranu pojavio Juventus

M. Šljivak

Navijači Intera večeras su na velikom ekranu stadiona Giuseppe Meazza s oduševljenjem ispratili golove koje je Benfica postigla protiv njihovog rivala Juventusa.

Interovi navijači veoma se raduju činjenici da je veliki rival Juventus ispao iz Lige prvaka. To se dalo vidjeti i večeras na Giuseppe Meazzi.

Satara dama je morala pobijediti Benficu u Lisabonu da bi ostala u igri za plasman u nokaut fazu. To se nije desilo, a portugalski velikan je slavio s 4:3 i osigurao je nokaut fazu.

Pred večerašnji meč Intera i Viktorije Plzen organizatori su na ekranu odlučili prikazati golove s jučerašnjih utakmica Juventusa i Milana.

Navijači Nerazzurra ovacijama su ispratili svaki pogodak kojeg je Benfica postigla i naslađuju se teškim porazom najvećeg rivala.

Oglasi

Treba istaći svakako da su golovi Milana protiv Dinama u Zagrebu (4:0) ispraćeni zvižducima i niko nije želio da gleda uspjeh gradskog rivala.

Inter je godinama bio u sjeni Juventusa. Torinski tim je od 2012. do 2020. godine osvojio devet titula zaredom, a dominaciju Bianconera prekinuo je upravo Inter.

Nerazzurri su u sezoni 2020/2021 došli do 19. naslova prvaka i to nakon 11 godina čekanja, ali su prošle sezone titulu prepustili gradskom rivalu Milanu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ove sezone tim Simonea Inzaghija igra nešto slabije u Seriji A i poprilično su daleko od vrha tabele.

Ipak, zato igraju jako dobro u Ligi prvaka. Tamo su pored Bayerna i Barcelone uspjeli da osiguraju plasman u nokaut fazu takmičenja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nema većih neandertalaca i zaostalih u razvoju ko navijača šintera.To je stoka neviđena
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi