16

Komentari (16)

nono
Sredit če ih Milan i jedne i druge da ne bi bilo puno priče !!
IvanKing
Umm Milan je već ispao iz Kupa.
miki30
Nije Ronaldo sredio Inter, nego Juventus. Ovako svaki put kad tip zabije gol kažete on nekog sredio. Šta je sa ostatka ekipe? Oni šaha igrali.
Mele
Ja kad sam napisao da ce Kulusevski biti jedna udarna karika zajedno sa Ciesom, neki su se smijali, kazem moze cak i spica da igra, jer je u mladoj reprezentaciji to igrao. Kazu strucnjaci on je veznjak, znam da je , ali momak moze krilo, veznjaka i spica da igra po potrebi.
Edin Merlin
Sjajna obadva igrača.. !
Juventini
Duze Kulusevski isto trokrilni ormar na terenu Jedino je Rabiot gori U stvari najgori je
IMPERATOR
Interove greške proizvod kompleksa zvanog Juventus za sve ostale timove u Italiji. Juve igra najlosiju sezonu u zadnjih 10ak godina i opet dobiju goropadni Inter u gostima bez prave prilike. Kompleks i nista više.
user1585252255
Forza Juveee !!
Eduard
Veceg padavicara od ovog kijeze fudbal ne pamti
felix__27
AmarSahi
Jako slaba igra Intera, oni su italijanski Atletiko Madrid, bunker rade cijeli meč i zabijaju iz kontra napada, a tako se trofeji ne osvajaju...
ayd
Nisam vidio da se Juve naigro pogotovo u 2 pol iskoristili su dvije pocetnicke greske i dali dva gola
user1585252255
@ayd a Inter nije dao gol iz pocetnicke greske ?
ayd
Nista nisam reko za inter, kako god bar je gol postignut iz igre
user1585252255
@ayd aa Juve nije dao gol iz igre.. njihovi golovi su pali na zagrijavanju u svlacionici ?
manijacci8787
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.