Inter kaznio Jovetića i Ljajića

Novčana kazna zbog svađe sa Mancinijem

Inter kaznio Jovetića i Ljajića

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera u nedjelju su poraženi od Lazija na domaćem terenu u okviru 17. kola Serije A.

Ipak, i pored poraza Intera utakmicu su obilježile scene u svlačionici domaćih nakon utakmice. Prvo je došlo do verbalnog sukoba između Icardija i Mela koji je bio tragičar utakmice.

Tek nakon što su se smirile strasti počela je nova svađa u svlačionici Intera. Ovaj put u glavnim ulogama bili su Stevan Jovetić i Adem Ljajić koji su bili ljuti na Mancinija. Jovetić je teren napustio u drugom dijelu utakmice, dok je Ljajić meč počeo sa klupe.

Nakon što se jučer pojavila vijest u italijanskim medijima da je došlo do skukoba u svlačionici Intera, čelnici ovog kluba odlučili su reagovati. Oni su danas novčano kaznili Jovetića i Ljajića.

Jovetić će morati platiti 12.500 eura kazne, dok će Ljajuć platiti 7.500 eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Više se niko ne smije raspravljati sa trenerom. Ako neko ponovi ovo biće još drastičnije kažnjen", poručili su ćelnici Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.