Inter kreće po Nemanju Matića

Nova saradnja sa Conteom na pomolu...

Inter kreće po Nemanju Matića

Ako je vjerovati špekulacijama koje stižu iz Italije, Inter se sprema za pokušaj realizacije transfera Nemanje Matića iz Manchester Uniteda.

Iskusni veznjak je navodno u zategnutim odnosima sa trenerom Manchester Uniteda Ole Gunnarom Solskjaerom, pa je ove sezone upisao tek pet nastupa za Crvene đavole.

Njegov ugovor sa Unitedom važi do sljedećeg ljeta i u isti je ugrađena opcija produženja saradnje za još jednu godinu.

Međutim, 31-godišnji Srbijanac možda napusti Old Trafford već u januaru. Matiću se, navodno, svakako sviđa ideja da se jednog dana okuša u Seriji A, a svojevremeno ga je Beppe Marotta želio dovesti u Juventus. Tada je, prije dvije godine, Matić ipak odlučio preći iz Chelseaja u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danas je Marotta u Interu, a uskoro bi mogao ponovo pokušati dovesti Matića - ovaj put na Meazzu.

Navodno je Matić želja Antonija Contea sa kojim je već sarađivao u Chelseaju, a da li će njih dvojica ponovo udružiti snage ostaje da se vidi...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amarinho
matic nije ni za 2ligu bosne
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi