Derby della Madonnina: Najavljene promjene u napadu Intera, šta je s Krunićem?

Revanš polufinala

Derby della Madonnina: Najavljene promjene u napadu Intera, šta je s Krunićem?

Eldar Ganibegović

Večeras revanš utakmicu polufinala italijanskog Kupa igraju Inter i Milan. 

Sve je otvoreno nakon mršavog prvog meča i rezultata 0:0, a nominalni domaćin večeras će biti ekipa Intera. 

U odnosu na meč sa Spezijom u Seriji A gdje je Inter slavio s 1:3, trebalo bi doći do promjena u napadu Intera, pa italijanski mediji najavljuju da će u napadu pored Edina Džeke biti Lautaro Martinez koji će tako zamijeniti sunarodnjaka Joaquina Correu.

Također, prema najavama s Apenina, Rade Krunić neće biti u početnoj postavi, te će svoju šansu čekati s klupe Milana.

Moguća postava Intera (3-5-2): Handanović; D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Gosens; Džeko, Lautaro Martinez.

Moguća postava Milana (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Bennacer; Messias, Kessie, Leao; Giroud.

Podsjetimo, u drugom polufinalu dvomeč igraju Juventus i Firoentina. U prvoj utakmici Stara dama je slavila s 1:0, a nakon sutrašnjeg revanša saznat ćemo koja će to dva tima biti u majskom finalu.

Utakmica Inter - Milan igra se večeras od 21 sat i to će biti četvrti ovosezonski Derby della Madonnina. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi