Disciplinci "pokosili" Inter nakon milanskog derbija

Nekoliko kazni

Disciplinci "pokosili" Inter nakon milanskog derbija

A. Čaušević

Inter je imao prednost protiv Milana, ali je na kraju izgubio s 1:2 te gradskog rivala vratio u borbu za Scudetto. 

Finiš utakmice je bio poprilično napet nakon što je Theo Hernandez napravio namjeran faul te zaradio direktno isključenje.

Hernandez je na kraju prošao s jednim mečom suspenzije, dok su Disciplinci Serije A "pokosili" Nerazzurre.

Defanzivac Alessandro Bastoni je dobio dva meča suspenzije jer u tunelu stadiona vrijeđao sudije i službena lica iako je upozoren da to ne radi.

S jednim mečom je kažnjen i Simone Inzaghi također zbog uvreda na račun sudija pa će Inter u derbiju protiv Napolija biti bez trenera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lautaro Martinez se uspio izvući zbog vrijeđanja Hernadeza. Na kraju je argentinski napadač kaženjen sa 10.000 eura.

S druge strane Hernandez je za očigledan i namjeran prekršaj prošao sa jednom utakmicom suspenzije i kaznom od 5.000 eura.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Prekršaj Hernandeza je bio zaustavljanje polukontre nije bilo namjere da se protivnik povredi samo zaustavi njegova kretnja i nije se bunio znao je šta radi i zašto FORZA MILAN
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi