Nekoliko sati uoči duela s Romom za Džeku i ne stižu baš najbolje vijesti

Utakmica Kupa Italije

Nekoliko sati uoči duela s Romom za Džeku i ne stižu baš najbolje vijesti

Admin Čaušević

U četvrtfinalnom duelu Kupa Italije Inter će na Giuseppe Meazzi dočekati Romu. 

Nerazzurri su sigurno favoriti i tražit će pobjedu kako bi se iskupili za poraz u gradskom derbiju od Milana rezultatom 1:2.

Nekoliko sati uoči utakmice za Edina Džeku i ne stižu baš najbolje vijesti, barem prema najavama italijanskih medija.

Naime, kako stvari stoje popularni Dijamant će susret početi s klupe jer je Simone Inzaghi odlučio da ga odmori u ovom susretu.

Za Inter slijedi gust i paklen raspored. Već u subotu gostuju Napoliju, a za sedam dana milanski tim dočekuje Liverpool u Ligi prvaka.

Inzaghi je u najvažnijim utakmicama dosadašnjeg dijela sezone uvijek priliku davao Džeki pa i ne čudi zašto će protiv Vučice sačuvati Sarajliju kako bi napunio baterije za ono što slijedi.

Vjerovatni sastav Intera za duel protiv Rome izgleda ovako:

Handanovič; D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Darmian, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić; Lautaro, Sanchez.

Inače, u četvrtfinalu italijanskog Kupa se igra jedan meč pa će Inzaghi ako bude bilo potrebe sigurno uvesti Džeku u igru kao što je bio slučaj u prethodnoj rundi kada je na jedvite jade izbačen Empoli tek poslije produžetaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Nema tu cuva ne cuva ,das gol igras slijedecu,nedas gol na klupu .
1 0
Dinouz
Nista ovdje cudno nema...Dzeko mora odmoriti, iduci vikend se rjesava prvenstvo a inter jeste u padu forme, napadaci se muce, tako da simone trazi najbolju opciju...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi