Inter ne da Lautara, ali pitanje je mogu li odoljeti Realovim milionima

Inter ne da Lautara, ali pitanje je mogu li odoljeti Realovim milionima

S. Grebović

Priča oko narednog kluba Lautara Martineza lagano se pretvara u sapunicu.

Kako sada stvari stoje sjajni argentinski napadač će i naredne sezone braniti boje Intera, ali sve bi mogao pokvariti Real, koji se prema nekim navodima, uključio u borbu za njegov potpis.

Kraljevima ne bi bio problem da plate 90 miliona i pošalju nekog igrača Interu, ali moguće je da bi završili posao za sljedeću sezonu, odnosno dobili pristanak samog Argentinca. 

Barcelona je pokušavala u više navrata da se dogovori, ali bez efekta. Nerazzurri su se pokazali kao čvrst pregovarač je čvrst, nude svom igraču novi ugovor pa je jasno da u ovom trenutku nema mnogo prostora za dogovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako smo pisali jutros, sve su prilike da su Katalonci postigli sporazum sa Depayom. Koeman insistira da se dovede kapiten Lyona, suma je oko 30 miliona eura sa bonusima, a Holanđaninu ističe ugovor naredne sezone.

Top Komentari

Denchi
Lazne vjesti, agenti mu dosli u Milan da produze ugovor...
1 2
KB9
Demantovane informacije da Real zeli L.M....bio je ponudjen Realu al su odbili ;)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi