Inter ne želi spustiti cijenu za Skriniara

City će odustati?

Inter ne želi spustiti cijenu za Skriniara

E. Čaušević

Milan Skriniar je jedan od ponajboljih defanzivaca u Seriji A, te je svojim igrama u dresu Intera skrenuo pažnju mnogih klubova.

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će Skriniar na kraju sezone napustiti Meazzu, a najveći interes za njega pokazao je Manchester City.

Građani su ozbiljno "zagrizli" za slovačkog defanzivca, ali pregovore je malo poremetila pandemija koronavirusa. U Cityju su očekivali da će Inter zbog toga smanjiti cijenu za Skriniara, ali to se nije desilo.

Kako piše Calciomercato čelnici Intera jasno su poručili engleskom klubu da Skriniar Može ići samo ukoliko za njega plate 70 miliona eura. City je spreman da izdvoji oko 50 miliona eura, no u Interu ne žele da snize cijenu bez obzira na krizu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba dodati da je Skriniar u Inter stigao na ljeto 2017. godine iz Sampdorije za 34 miliona eura, te se pokazao kao pun pogodak ovog kluba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi