Povratak Premiershipa!
Foto - EPA

8. juna se nastavlja sezona

Povratak Premiershipa!

M. Šljivak

Engleski klubovi jednoglasno su izglasali povratak Premier lige za 8. juni.

Kako navode engleski mediji čelnici engleskih klubova jednoglasno su donijeli odluku za nastavak sezone od 8. juna i već je izvjesno da ćemo jednu od najboljih liga gledati već početkom šestog mjeseca.

Daily Telegraph tvrdi da će ova odluka biti sutra biti potvrđena na sastanku čelnika, ali da je već dogovor postignut i da se kreće u rad na povratku fudbala.

Već tokom narednog vikenda igrači će proći testiranje na koronavirus, 11. maja će početi treninge u malim grupaa, a od 18. maja će se ekipe vratiti punim treninzima.

Klubovi će imati tri sedmice da se pripreme za nastavak sezone koji je planiran za 8. juni i već je izvjesno da ćemo gledati utakmice Premiershipa već za nešto više od mjesec dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Povratak Premier lige 8. juna. Ova odluka je izglasana anononimno. Niko nije bio protiv", potvrdio je legendarni Gary Neville.

Naravno, utakmice će biti bez publike, ali bitno je da se igra.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
ODLIČNO za MALI LONDONSKI klub, ovako MOGU DA GANJAJU europa LIGU, ARTETA je najbolji TRENER, neka MAŠTAJU NJIHOVI NAVIJAČI europa ligu- Priznaj gazija da si nešto sličnom ovoga htio napisati. Eh sad moraš da osmišljaš nove činjenice, izvini..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi