Uskoro predstavljanje: Poznato kako će izgledati novi grb Intera

Informacija procurila iz Nikea

Uskoro predstavljanje: Poznato kako će izgledati novi grb Intera

Endin Čaušević

Dan nakon što su ispali iz Kupa Italije od Juventusa čelnici Intera odlučili su da obraduju navijače predstavljanjem novog grba kluba.

Inter je odlučio da promijeni grb kluba u saradnji s Nikeom kako bi modernizovali dresove kao što je to uradio Juventus prije nekoliko godina.

Očekuje se da će se novi grb zvanično nači na dresovima 21. marta, a tada će biti dresovi i u prodaji.

Novi grb Intera slučajno je procurio iz Nikea krajem januara, a sada je poznato i kako će on izgledati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
hahaha.. gdje su navijači intera sto su se smijali i ismijavali kad je Juve promijenio grb.. a fkt, pravi su kinezi.. samo kopiranje, kopiranje.. al tesko kopija moze zamijeniti original. Prvo trener, pa sprotski direktor, sad grb.. jos im i titulu koju treba iskopiraati, nek imaju,???
5 2
Marco_Materazzi
GRANDE INTER, NAJVECI KLUB U SERIE A!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi