Inter nudi Nainggolana i novac za još jednog igrača Manchester Uniteda
Matić je zatražio razgovor sa Solskjaerom

Nerazzurri u novom pohodu na igrače engleskog kluba

Inter nudi Nainggolana i novac za još jednog igrača Manchester Uniteda

S. Pašalić

Inter je poslao ponudu Manchester Unitedu koja uključuje Radju Nainggolana i 10 miliona funti za Nemanju Matića.

Prema tvrdnjama ESPN-a, Matiću su privlačne ponude Intera, ali i Milana i želi razgovarati sa Oleom Gunnarom Solskjaerom o svojoj budućnosti na Old Traffordu.

Matić je 2017. godine stigao u United iz Chelseaja za nešto malo manje od 45 miliona eura. Prošle sezone je 30-godišnji Matić odigrao 38 utakmica za ovaj klub i postigao je jedan gol.

Nerazzuri su već u pregovorima sa Manchester Unitedom oko dolaska Romelua Lukakua, a sada žele uključiti i Nainggolana kao dio ponude za drugog igrača ovog kluba.

Belgijanac je prošlog ljeta stigao u Inter iz Rome za 38 miliona eura, ali nije pružao ni blizu dobre partije kao u rimskom klubu.

Sada Nainggolan nije u planovima Antonija Contea za narednu sezonu i klub ga se želi riješiti na ovaj način.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti