Inter odbio astronomsku ponudu za Skriniara, novi rekord na pomolu?
(Foto: EPA) Skriniar bi uskoro mogao postati najskuplji defanzivac ikada. Ta titula za sada pripada Liverpoolovom Virgilu van Dijku koji je plaćen 78.8 miliona eura.

Slovak bi mogao postati najskuplji defanzivac svijeta

Inter odbio astronomsku ponudu za Skriniara, novi rekord na pomolu?

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Nerazzurri su odbili zaista unosnu ponudu za svog defanzivca Milana Skriniara, za kojeg se špekuliše da bi već u januaru mogao napustiti San Siro.

Jose Mourinho je odavno u potrazi za defanzivcem koji će pojačati slabu zadnju liniju Crvenih đavola, a navodno Portugalac upravo u Interovom Slovaku vidi pravu rješenje.

"Posebni" je tako, navodno, "naredio" čelnicima Manchester Uniteda da odriješe kesu i ponude 75 miliona eura za Skirniarov potpis, ali Interu to nije bilo dovoljno.

Podsjetimo, Inter je Skriniara kupio od Sampdorije prošlog ljeta za 35 miliona eura, ali je sada jasno da Nerazzurri žele masno zaraditi od njegove potencijalne ponude.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da je Inter navodno odbio ponudu od 75 miliona eura, naredna koja stigne na adresu Nerazzurra za sjajnog Skriniara bi mogla biti rekordna kada je jedan defanzivac. Podsjetimo, Virgil van Dijk koji je u januaru ove godine stigao u Liverpool je plaćen nešto manje od 79 miliona eura i trenutno je najskuplji defanzivac svih vremena.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi