Inter pobijedio u utrci za Carrasca, no i Milan je našao odlično rješenje

Milanski klubovi se pojačavaju

Inter pobijedio u utrci za Carrasca, no i Milan je našao odlično rješenje

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Yannick Carrasco gotovo sigurno će do kraja mjeseca napustiti kineski Dalian Yifang i vratiti se u Evropu.

Carrasco je prošle zime iznenadio sve kada je napustio Atletico Madrid i otišao u daleku Kinu, ali nakon samo godinu dana shvatio je da je to greška. Belgijanac se očajnički želi vratiti u Evropu, a na stolu ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Prema pisanju medija najkonretniji je Inter koji je već nekoliko dana u kontaktu s Carrascom, a posao im je pokušao pokvariti gradski rival Milan. No, Gazzetta dello Sport prenosi da su Rossoneri odustali od Carrasca, te da će gotovo sigurno Belgijanac u narednim danima potpisati za Inter.

U suprotnom pravcu mogao bi otići Antonio Candreva koji se nije naigrao ove sezone, te određena suma novca. Što se tiče Milana oni su odustali od Carrasca jer žele pokušati na San Siro dovesti Gerarda Deulofeua iz Watforda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši igrač Barcelone igrao je u Milanu 2017. godine na šestomjesečnoj posudbi i sve oduševio svojim igrama. U Watfordu mu ne ide baš najbolje i engleski klub spreman je da ga pusti u Milan za 25 miliona eura dok se Rossoneri nadaju posudbi do kraja sezone s opcijom otkupa ugovora.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi